Berg en Dal

24/7 bereikbaar voor noodgevallen

Vacature dierenartsassistent gezelschapsdieren

vacature dierenartsassistent

Is je liefde voor dieren minstens even groot als je liefde voor mensen? Dan is deze job misschien wel voor jou.

Dierenartsenpraktijk Berg & Dal heeft een hart voor alle dieren: huisdieren, paarden en landbouwhuisdieren. Dier en baasje zijn van harte welkom in onze praktijk in Aubel, gelegen in de prachtige voerstreek, een stukje Vlaanderen ten oosten van de Maas, met topsteden zoals Maastricht, Aken en Luik in de buurt. In het glooiend landschap vind je nog veel grote boerderijen met veeteelt en melkveehouderijen. Als dierenarts hebben we tegenwoordig een steeds actievere rol in het begeleiden van de veehouder op het gebied van diergezondheid en het zoeken naar preventieve oplossingen.

Wie zoeken wij?

Hoewel wij jouw genegenheid voor dieren erg op prijs stellen, zonder een diploma dierenzorg/dierenassistent(e) kom je niet in aanmerking voor deze vacature. Deze job vraagt kennis, leergierigheid en je moet op termijn autonoom kunnen werken. Werken met dieren is elke dag een avontuur. Daarom stel je je flexibel op, kan je een gezonde portie stress wel aan en schrik je niet terug om initiatief te nemen. Durf jij de handen uit de mouwen te steken? Zie je een probleem als een uitdaging? Durf jij het woord te voeren en mag dat ook wel eens in het Frans of het Duits zijn? Sprokkel dan nu al je CV samen.

Wat mag jij verwachten?

Een boeiende job voor en tussen de dieren. Je mag assisteren bij consultaties, operaties, onderzoeken. Je hebt rechtstreeks contact met de baasjes aan de telefoon, in de praktijk en aan de balie. De daarbij horende administratie hou jij stipt en punctueel bij. Jij let, samen met de andere teamleden, nauwgezet op de netheid en de hygiëne van onze werkmaterialen en -omgeving.

Heb jij kriebels in de buik bij het lezen van deze vacature?
Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog.

Hoe?
Een eenvoudig mailtje met je CV en motivatie naar: idris@dapbergendal.com.

Een kort telefoontje naar +32 476 92 62 74.